Joustavat maastokuljetukset Jämsässä

Ota yhteyttä

Hyötyvuokraus Oy tarjoaa joustavia ja nopeallakin aikataululla toteutettavia maastokuljetuksia Jämsässä sekä lähikunnissa. Tarvittaessa palvelemme myös muualla Suomessa. Meiltä saat myös asiantuntevaa reitistöurakointia. Käytössämme on kompakti pienmetsäkone, jonka avulla työmme sujuu onnistuneesti. Työn jälkemme on korkealaatuista ja viimeisteltyä.


Sekä reitistöurakoinnit että maastokuljetukset teemme ympäristöä kunnioittaen. Meille on tärkeää, että käyttämämme kalusto ja työskentelytapamme ovat ympäristöystävällisiä.


Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisää palveluistamme. Autamme sinua mielellämme!

Maastokuljetukset 

Minkälaista maastokuljetusta tarvitset? Oletko rakentamassa metsän keskelle taukopaikkaa ja tarvitset sinne soraa sekä rakennustarvikkeita? Odottavatko pitkät hirret kuljetusta? Meiltä saat monipuoliset maastokuljetukset. Räätälöimme palvelumme aina tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Hoidamme kuljetukset ammattilaisen varmalla otteella aina lähtöpaikasta määränpäähän. 


Maastokuljetuksissa käytämme pienmetsäkonetta, johon kuuluu:

  • puutavaravarustus 
  • sora/maa-aineslava 
  • puutavarakahmari 
  • kahmarikauha 
  • salaojakauha.


Pitkän tavaran kuljetuslava, jossa hydraulisesti ohjattava taka-teliakseli sopii 5–8 metriä pitkälle tavaralle, kuten hirsille, laudoille ja tukille.


Salaohjakauhalla teemme reitistöjen valumavesien ojitusta ja salaojitusta sekä mahdollisten taukotupien perustan kaivuuta kahmarikauha + salaojakauha -yhdistelmällä.

Kysy lisää maastokuljetuksistamme

Reitistöurakoinnit

Tarvitsetko ammattilaista tekemään maastopyöräily- tai ulkoilureittien urakointia? Meillä on vankka kokemus reitistöurakoinnista. Olemme toimintamme aikana palvelleet niin urheiluseuroja ja kuntia kuin Metsähallitustakin. Asiakkaiksemme ovat luonnollisesti tervetulleita myös yritykset ja yksityiset kotitaloudet. 


Reitistöurakoinnit sujuvat meiltä vaivattomasti tehokasta pienmetsäkonettamme käyttäen. Sorastamme myös olemassa olevia polkuja. Mikäli poluilla on esteitä, poistamme ne ja teemme reitit helppokulkuisiksi. Meille on tärkeää, että kaikilla tekemillämme reiteillä on nautinnollista kulkea, sillä retkeily ja luonnossa liikkuminen virkistävät mieltä sekä lisäävät hyvinvointia.

Reitistöurakointikohteisiin kuuluvat muun muassa:

  • kuntoradat

  • luontopolut

  • maastohiihtoladut

  • maastopyöräreitit

  • retkeilyreitit.

Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen reitistöurakoinnista tarvitsemassasi kohteessa.

Ota yhteyttä!